Gordijnen in Erpe vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg ruim is? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Erpe, echt maatwerk

Wie gordijnen in Erpe koopt bij Zicht, is zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Er is alvast keuze in overvloed! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Erpe beroep doen op de stylisten van Zicht? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

De voordelen van gordijnen in Erpe

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Erpe. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.