Gordijnen in Erps-Kwerps, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Voordelen van gordijnen in Erps-Kwerps

Stijlvolle gordijnen in Erps-Kwerps doen je interieur opleven. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Maatwerk voor je gordijnen in Erps-Kwerps

Van plan je gordijnen in Erps-Kwerps te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

De werkwijze van Zicht

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Erps-Kwerps? Dat is een uitstekend idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.