Met mooie gordijnen in Erps-Kwerps creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot assortiment. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Maak snel je afspraak!

Gordijnen in Erps-Kwerps, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Erps-Kwerps koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

doorzichtige gordijnen wit

De werkwijze van Zicht

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Erps-Kwerps? Dat is een uitstekend idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al op weg!

De voordelen van gordijnen in Erps-Kwerps

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Erps-Kwerps Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

photowall belevingsruimte

De opties voor jouw woning kennen? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.