Met mooie gordijnen in Everberg creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm ruim aanbod, maar waar moet je starten? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan snel je afspraak in!

De voordelen van gordijnen in Everberg

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Everberg. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Everberg

Wanneer je je gordijnen in Everberg koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Everberg? Dat kan! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.