Je gordijnen in Gelrode zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk enorm groot. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak snel je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Gelrode

Koop je je gordijnen in Gelrode bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic resultaat te bekomen. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Gelrode en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Gelrode doen wonderen voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Gelrode beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al op weg!

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.