Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Trendy gordijnen in Gestel voor je interieur

Je gordijnen in Gestel zijn een echte eyecatcher in het interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Gestel, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Gestel bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk resultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Gestel en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Gestel zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Gestel de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?