Je gordijnen in Grimbergen zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je kiest bovendien uit een erg groot aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Grimbergen, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Grimbergen koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic eindresultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Grimbergen de stylisten van Zicht inschakelen? Dat kan! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

De voordelen van gordijnen in Grimbergen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Grimbergen. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

photowall belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.