In je interieur zijn gordijnen in Haacht echte eyecatchers. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Haacht, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Haacht koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk resultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

doorzichtige gordijnen wit

Voordelen van gordijnen in Haacht

Stijlvolle gordijnen in Haacht doen wonderen voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Haacht beroep doen op de stylisten van Zicht? Goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de opties voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.