Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Haaltert, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, de finishing touch in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Haaltert en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Haaltert. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Haaltert beroep doen op de stylisten van Zicht? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We komen eraan!

Maatwerk voor je gordijnen in Haaltert

Wie gordijnen in Haaltert koopt bij Zicht, is zeker van een elegant eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?