Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Persoonlijk advies voor je trendy gordijnen in Haasdonk

In je interieur zijn gordijnen in Haasdonk echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm groot is? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Haasdonk

Stijlvolle gordijnen in Haasdonk doen je interieur opleven. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Haasdonk

Koop je je gordijnen in Haasdonk bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic resultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Haasdonk? Geen enkel probleem! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn reeds onderweg!

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?