In je interieur zijn gordijnen in Haasdonk echte eyecatchers. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je kiest bovendien uit een erg ruim assortiment, maar waar moet je beginnen? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

De voordelen van gordijnen in Haasdonk

Stijlvolle gordijnen in Haasdonk zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Haasdonk, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Haasdonk bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk resultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

Zo werkt Zicht graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Haasdonk? Da’s een goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.