Je gordijnen in Hamme? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo erg ruim is? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Hamme? Dat kan! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Hamme, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Hamme bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic resultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Voordelen van gordijnen in Hamme

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Hamme. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.