Gordijnen in Hamme vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo enorm ruim is? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Hamme de stylisten van Zicht inschakelen? Dat is een uitstekend idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al op weg!

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Hamme, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Hamme te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant eindresultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Voordelen van gordijnen in Hamme

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Hamme Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

belevingsruimte

Graag de opties weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.