Je gordijnen in Heffen zijn een echte eyecatcher in het interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak snel je afspraak!

Gordijnen in Heffen, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Heffen koopt bij Zicht, is zeker van een elegant resultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

De werkwijze van Zicht

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Heffen? Goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Liever snel een offerte bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We komen eraan!

Voordelen van gordijnen in Heffen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Heffen. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.