Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Persoonlijk advies voor je trendy gordijnen in Heffen

In je interieur zijn gordijnen in Heffen echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Er is bovendien een enorm ruim assortiment, dus waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Heffen? Da’s een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Heffen, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Heffen te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Heffen en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Heffen doen wonderen voor je interieur. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?