Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Heindonk. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim assortiment. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Heindonk? Dat kan! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

groene gordijnen verduisterend

De voordelen van gordijnen in Heindonk

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Heindonk Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Heindonk, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Heindonk bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?