Gordijnen in Heist-op-den-Berg, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Heist-op-den-Berg? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Heist-op-den-Berg en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Heist-op-den-Berg Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Heist-op-den-Berg

Wanneer je je gordijnen in Heist-op-den-Berg koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.