Je gordijnen in Hemiksem zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het aanbod is namelijk enorm ruim. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Hemiksem, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Hemiksem te kopen bij Zicht? Reken dan op een chic resultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast in overvloed! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Hemiksem en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Hemiksem. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

De werkwijze van Zicht

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Hemiksem? Geen enkel probleem! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.