Gordijnen in Hemiksem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je kiest bovendien uit een erg ruim aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Hemiksem, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Hemiksem bij Zicht, dan kan je rekenen op een stijlvol eindresultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Zo werken wij graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Hemiksem? Dat kan! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

De voordelen van gordijnen in Hemiksem

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Hemiksem. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.