Met mooie gordijnen in Herdersem creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, de finishing touch in elke woning. Er is bovendien een enorm groot assortiment, dus waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Maatwerk voor je gordijnen in Herdersem

Koop je je gordijnen in Herdersem bij Zicht, dan doen we er alles aan om een stijlvol resultaat te bekomen. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

De werkwijze van Zicht

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Herdersem? Dat kan! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

De voordelen van gordijnen in Herdersem

Stijlvolle gordijnen in Herdersem doen wonderen voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.