Je gordijnen in Herdersem zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo enorm groot is? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Herdersem

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Herdersem. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Herdersem? Goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

Maatwerk voor je gordijnen in Herdersem

Van plan je gordijnen in Herdersem te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk eindresultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

belevingsruimte bureau

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.