Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Hever. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg ruim assortiment. Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

De voordelen van gordijnen in Hever

Stijlvolle gordijnen in Hever doen je interieur opleven. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Hever

Van plan je gordijnen in Hever te kopen bij Zicht? Reken dan op een stijlvol eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast in overvloed! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Hever de stylisten van Zicht inschakelen? Dat kan! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Liever snel een offerte bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.