Gordijnen in Hever vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm ruim assortiment, maar waar moet je starten? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Hever de stylisten van Zicht inschakelen? Goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Hever, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Hever bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant resultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Hever

Stijlvolle gordijnen in Hever doen wonderen voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

De opties voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.