Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Trendy gordijnen in Hever voor je interieur

Gordijnen in Hever, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg groot is? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Hever, echt maatwerk

Wie gordijnen in Hever koopt bij Zicht, is zeker van een elegant resultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Hever de stylisten van Zicht inschakelen? Een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn al op weg!

Voordelen van gordijnen in Hever

Stijlvolle gordijnen in Hever doen wonderen voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?