Met mooie gordijnen in Heverlee creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm groot is? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Heverlee? Geen enkel probleem! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Voordelen van gordijnen in Heverlee

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Heverlee. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Heverlee

Koop je je gordijnen in Heverlee bij Zicht, dan doen we er alles aan om een sierlijk eindresultaat te bekomen. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.