Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Hingene - mooie en kwalitatieve raamdecoratie

Je gordijnen in Hingene zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Leg snel een afspraak vast!

De voordelen van gordijnen in Hingene

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Hingene. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Maatwerk voor je gordijnen in Hingene

Koop je je gordijnen in Hingene bij Zicht? Wees dan maar zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast genoeg! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Hingene? Da’s een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?