Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Hingene. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze passen in elke woning. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je starten? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Zo werkt Zicht graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Hingene? Een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Hingene, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Hingene bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant resultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Hingene

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Hingene. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.