Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Kies voor échte sfeermakers: gordijnen in Hoboken

Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Hoboken. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk erg groot. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan snel je afspraak in!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Hoboken de stylisten van Zicht inschakelen? Een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Hoboken, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Hoboken bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk eindresultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Er is alvast genoeg keuze! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Hoboken

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Hoboken. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?