Gordijnen in Hofstade, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je kiest bovendien uit een enorm groot aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Gordijnen in Hofstade, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Hofstade te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk resultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

hoge gordijnen ramen

Voordelen van gordijnen in Hofstade

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Hofstade. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Hofstade de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat is een uitstekend idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Liever snel een offerte bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We komen eraan!

belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.