Gordijnen in Hombeek vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot aanbod. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

De voordelen van gordijnen in Hombeek

Stijlvolle gordijnen in Hombeek zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Hombeek, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Hombeek te kopen bij Zicht? Reken dan op een stijlvol eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast genoeg! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Hombeek? Da’s een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

photowall belevingsruimte

De opties voor jouw woning kennen? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.