Met mooie gordijnen in Hombeek creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, de finishing touch in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm groot aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Hombeek de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat kan! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? We komen eraan!

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Hombeek

Koop je je gordijnen in Hombeek bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Hombeek

Stijlvolle gordijnen in Hombeek doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.