Met mooie gordijnen in Houtvenne creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze passen in elke woning. Er is bovendien een erg ruim aanbod, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Houtvenne, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Houtvenne bij Zicht, dan doen we er alles aan om een stijlvol eindresultaat te bekomen. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Houtvenne en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Houtvenne doen wonderen voor je interieur. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Houtvenne? Dat kan! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al op weg!

belevingsruimte bureau

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.