Gordijnen in Hove vormen een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar moet je starten? Het aanbod is namelijk erg groot. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Hove, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Hove bij Zicht, dan kan je rekenen op een stijlvol resultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Hove beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat kan! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

Voordelen van gordijnen in Hove

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Hove Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.