Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

In je interieur zijn gordijnen in Hove echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim assortiment. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Zo werkt Zicht graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Hove? Dat kan! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Hove en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Hove doen je interieur opleven. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Hove, echt maatwerk

Wie gordijnen in Hove koopt bij Zicht, is zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?