Gordijnen in Hove vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je kiest bovendien uit een erg groot aanbod, maar waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Hove en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Hove zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Hove, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Hove koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic resultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Hove beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.