Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Humbeek. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, de finishing touch in elke woning. Er is bovendien een enorm ruim aanbod, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Humbeek en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Humbeek Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Humbeek

Van plan je gordijnen in Humbeek te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk eindresultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Humbeek? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.