In je interieur zijn gordijnen in Humbeek echte eyecatchers. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot assortiment. Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Humbeek en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Humbeek Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Humbeek

Wanneer je je gordijnen in Humbeek koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant resultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Humbeek de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al op weg!

belevingsruimte bureau

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.