In je interieur zijn gordijnen in Impe echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Er is bovendien een erg groot aanbod, dus waar moet je beginnen? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Impe en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Impe. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Impe de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

Gordijnen in Impe, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Impe koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol resultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.