Je gordijnen in Impe? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk erg groot. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Impe, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Impe te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant resultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Impe de stylisten van Zicht inschakelen? Dat kan! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

Gordijnen in Impe en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Impe. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.