Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Impe. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot assortiment. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak snel je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Impe

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Impe. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Impe, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Impe bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol resultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

Zo werken wij graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Impe? Dat kan! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

belevingsruimte

Graag de opties weten voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?