Je gordijnen in Itegem? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Het assortiment is bovendien erg groot, dus waar moet je beginnen? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Itegem? Een goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn al onderweg!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Itegem en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Itegem. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Itegem, echt maatwerk

Wie gordijnen in Itegem koopt bij Zicht, is zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.