Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Itegem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Het aanbod is bovendien erg groot, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Itegem, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Itegem bij Zicht? Wees dan maar zeker van een elegant resultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Er is alvast keuze in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Voordelen van gordijnen in Itegem

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Itegem. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Itegem? Een prima idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dat kan via een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

belevingsruimte

De opties voor jouw woning kennen? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?