Met mooie gordijnen in Kalken creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Er is bovendien een erg ruim assortiment, dus waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Kalken, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Kalken bij Zicht? Wees dan maar zeker van een stijlvol resultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast in overvloed! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

groene gordijnen verduisterend

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Kalken de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Geen enkel probleem! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

Voordelen van gordijnen in Kalken

Stijlvolle gordijnen in Kalken zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.