Gordijnen in Kalken vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Je kiest bovendien uit een erg groot aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan snel je afspraak in!

Zo werken wij graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Kalken? Een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

Voordelen van gordijnen in Kalken

Stijlvolle gordijnen in Kalken doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Kalken

Van plan je gordijnen in Kalken te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast in overvloed! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.