In je interieur zijn gordijnen in Kallo echte eyecatchers. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo erg groot is? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Kallo

Koop je je gordijnen in Kallo bij Zicht, dan kan je rekenen op een stijlvol eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Kallo en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Kallo zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Kallo? Goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de opties voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.