Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Kallo zijn de blikvanger van je interieur

In je interieur zijn gordijnen in Kallo echte eyecatchers. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm groot assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Maak snel je afspraak!

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Kallo de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat is een uitstekend idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Voordelen van gordijnen in Kallo

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Kallo. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Kallo, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Kallo bij Zicht, dan ben je zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?