Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zicht maakt gordijnen op maat in Kampenhout

In je interieur zijn gordijnen in Kampenhout echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze fleuren elke woning op. Er is bovendien een enorm groot assortiment, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Kampenhout en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Kampenhout. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

De werkwijze van Zicht

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Kampenhout? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

Gordijnen in Kampenhout, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Kampenhout koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic eindresultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?