Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Persoonlijk advies voor je trendy gordijnen in Kapelle-op-den-Bos

Met mooie gordijnen in Kapelle-op-den-Bos creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Je kiest bovendien uit een erg ruim aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Kapelle-op-den-Bos, echt maatwerk

Wie gordijnen in Kapelle-op-den-Bos koopt bij Zicht, is zeker van een chic eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Kapelle-op-den-Bos? Goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

Voordelen van gordijnen in Kapelle-op-den-Bos

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Kapelle-op-den-Bos. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?