Gordijnen in Kessel-Lo vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo erg groot is? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Kessel-Lo beroep doen op de stylisten van Zicht? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Kessel-Lo en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Kessel-Lo. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Kessel-Lo, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Kessel-Lo bij Zicht, dan doen we er alles aan om een elegant eindresultaat te bekomen. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.