Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Fleur je interieur op met gordijnen in Kessel-Lo

In je interieur zijn gordijnen in Kessel-Lo echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Kessel-Lo? Goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Kessel-Lo, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Kessel-Lo koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic eindresultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Kessel-Lo en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Kessel-Lo. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

De opties voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?