Gordijnen in Kessel, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het aanbod is namelijk erg groot. Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Kessel, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Kessel te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant resultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Voordelen van gordijnen in Kessel

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Kessel. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Kessel de stylisten van Zicht inschakelen? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.