Gordijnen in Koningshooikt vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg groot is? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Leg snel een afspraak vast!

Zo werken wij graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Koningshooikt? Een prima idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Maatwerk voor je gordijnen in Koningshooikt

Koop je je gordijnen in Koningshooikt bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Voordelen van gordijnen in Koningshooikt

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Koningshooikt Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Graag de opties weten voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.