Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Fleur je interieur op met gordijnen in Kontich

In je interieur zijn gordijnen in Kontich echte eyecatchers. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Het assortiment is bovendien erg groot, dus waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Kontich

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Kontich. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Kontich, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Kontich koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol eindresultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Kontich beroep doen op de stylisten van Zicht? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?