Je gordijnen in Kontich? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo erg ruim is? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Kontich? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

Voordelen van gordijnen in Kontich

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Kontich Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Kontich

Koop je je gordijnen in Kontich bij Zicht, dan doen we er alles aan om een sierlijk eindresultaat te bekomen. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.