Je gordijnen in Kortenberg? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze passen in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Kortenberg? Een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

hoge gordijnen ramen

Voordelen van gordijnen in Kortenberg

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Kortenberg. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Kortenberg, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Kortenberg bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant eindresultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.