Gordijnen in Kortrijk-Dutsel, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot aanbod. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Kortrijk-Dutsel, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Kortrijk-Dutsel bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

De voordelen van gordijnen in Kortrijk-Dutsel

Stijlvolle gordijnen in Kortrijk-Dutsel doen je interieur opleven. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Kortrijk-Dutsel de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Da’s een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.