Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Met mooie gordijnen in Kruibeke creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Je kiest bovendien uit een erg ruim aanbod, maar waar moet je beginnen? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak snel je afspraak!

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Kruibeke beroep doen op de stylisten van Zicht? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Kruibeke, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Kruibeke bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Kruibeke en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Kruibeke. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?