Gordijnen in Kruibeke vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot assortiment. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan snel je afspraak in!

De voordelen van gordijnen in Kruibeke

Stijlvolle gordijnen in Kruibeke zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Kruibeke de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een prima idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

Gordijnen in Kruibeke, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Kruibeke bij Zicht? Wees dan maar zeker van een stijlvol resultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.