Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Langdorp? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Langdorp

Koop je je gordijnen in Langdorp bij Zicht, dan ben je zeker van een sierlijk resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Er is alvast genoeg keuze! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Voordelen van gordijnen in Langdorp

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Langdorp. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Langdorp? Goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?