Je gordijnen in Lebbeke zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, de finishing touch in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm groot assortiment, maar waar moet je beginnen? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Lebbeke? Da’s een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Lebbeke en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Lebbeke doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Gordijnen in Lebbeke, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Lebbeke koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol eindresultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

De opties voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.