Gordijnen in Lebbeke, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Er is bovendien een erg groot assortiment, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak snel je afspraak!

Hoe gaat Zicht te werk?

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Lebbeke? Goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al op weg!

hoge gordijnen ramen

Voordelen van gordijnen in Lebbeke

Stijlvolle gordijnen in Lebbeke doen wonderen voor je interieur. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Lebbeke, echt maatwerk

Wie gordijnen in Lebbeke koopt bij Zicht, is zeker van een elegant eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.