Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Lebbeke vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je kiest bovendien uit een enorm ruim assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Zo werken wij graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Lebbeke? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al op weg!

groene gordijnen verduisterend

Voordelen van gordijnen in Lebbeke

Stijlvolle gordijnen in Lebbeke doen wonderen voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Lebbeke, echt maatwerk

Wie gordijnen in Lebbeke koopt bij Zicht, is zeker van een chic resultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?