Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Lede vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm ruim is? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Lede, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Lede koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk resultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

hoge gordijnen ramen

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Lede? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Liever snel een offerte bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

Voordelen van gordijnen in Lede

Stijlvolle gordijnen in Lede doen wonderen voor je interieur. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?