Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Lede. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Lede de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Lede, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Lede koopt bij Zicht, is zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Lede

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Lede Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.