Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Leest. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Het assortiment is bovendien enorm ruim, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Leest

Koop je je gordijnen in Leest bij Zicht, dan ben je zeker van een sierlijk resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Voordelen van gordijnen in Leest

Stijlvolle gordijnen in Leest zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Leest? Een goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.