Met mooie gordijnen in Leuven creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim assortiment. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Leuven, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Leuven koopt bij Zicht, is zeker van een elegant eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Voordelen van gordijnen in Leuven

Stijlvolle gordijnen in Leuven doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Leuven? Da’s een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.