Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Liezele. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Er is bovendien een erg ruim aanbod, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Voordelen van gordijnen in Liezele

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Liezele. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Liezele, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Liezele bij Zicht, dan ben je zeker van een chic resultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Liezele de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een prima idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.