Je gordijnen in Liezele? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je starten? Het assortiment is namelijk enorm groot. Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Liezele en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Liezele doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Hoe gaat Zicht te werk?

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Liezele? Dat is een uitstekend idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn al onderweg!

Gordijnen in Liezele, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Liezele bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.