Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Linden zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Maak snel je afspraak!

Gordijnen in Linden en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Linden. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Linden, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Linden bij Zicht, dan ben je zeker van een chic eindresultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werken wij graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Linden? Dat is een uitstekend idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?