Gordijnen in Lint, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg groot is? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Lint, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Lint koopt bij Zicht, is zeker van een chic eindresultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Lint en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Lint. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Lint de stylisten van Zicht inschakelen? Een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

belevingsruimte bureau

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.