Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Lokeren, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze passen in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Lokeren

Wanneer je je gordijnen in Lokeren koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Lokeren de stylisten van Zicht inschakelen? Goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

De voordelen van gordijnen in Lokeren

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Lokeren. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?