Je gordijnen in Lokeren zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg ruim assortiment. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak snel je afspraak!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Lokeren de stylisten van Zicht inschakelen? Dat kan! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

hoge gordijnen ramen

Maatwerk voor je gordijnen in Lokeren

Wanneer je je gordijnen in Lokeren koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

De voordelen van gordijnen in Lokeren

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Lokeren. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.