Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Londerzeel. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze fleuren elke woning op. Het aanbod is bovendien erg groot, dus waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Londerzeel, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Londerzeel bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic eindresultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Londerzeel en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Londerzeel doen wonderen voor je interieur. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Londerzeel? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al op weg!

belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.