Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zicht maakt gordijnen op maat in Londerzeel

Met mooie gordijnen in Londerzeel creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, de finishing touch in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Londerzeel de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat kan! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

hoge gordijnen ramen

Voordelen van gordijnen in Londerzeel

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Londerzeel. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Londerzeel, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Londerzeel bij Zicht, dan ben je zeker van een elegant eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?