Gordijnen in Malderen vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je kiest bovendien uit een erg ruim aanbod, maar waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Malderen, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Malderen te kopen bij Zicht? Reken dan op een chic eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

roze gordijnen doorzichtig

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Malderen? Geen enkel probleem! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

Gordijnen in Malderen en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Malderen Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.