Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Met mooie gordijnen in Malderen creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot assortiment. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Malderen de stylisten van Zicht inschakelen? Geen enkel probleem! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

hoge gordijnen ramen

Maatwerk voor je gordijnen in Malderen

Koop je je gordijnen in Malderen bij Zicht, dan ben je zeker van een chic eindresultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Malderen

Stijlvolle gordijnen in Malderen zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?