Gordijnen in Mariekerke, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo enorm groot is? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Mariekerke, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Mariekerke bij Zicht, dan ben je zeker van een chic resultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Mariekerke en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Mariekerke. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Mariekerke de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat is een uitstekend idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.