Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Mariekerke. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Mariekerke en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Mariekerke zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Maatwerk voor je gordijnen in Mariekerke

Koop je je gordijnen in Mariekerke bij Zicht? Wees dan maar zeker van een elegant resultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Mariekerke de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat kan! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.