Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Mazenzele zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je kiest bovendien uit een enorm ruim aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Mazenzele? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al op weg!

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Mazenzele

Wanneer je je gordijnen in Mazenzele koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Mazenzele en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Mazenzele doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?